Hej

Vad kan vi hjälpa dig med?

Kontakta oss

Varför ska du välja Avarn Security?

Vi är ett Karriärföretag

Varje år utser Karriärföretagen ett antal företag i Sverige som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger. Vi är superstolta över att Avarn Security för andra året i rad är med på listan över attraktiva arbetsgivare! Läs mer här >>

Alla ska känna sig välkomna

Du ska känna att vi litar på dig, att du får ta ansvar och att du har goda utvecklingsmöjligheter i en sund arbetsmiljö. Vi arbetar ständigt med att förbättra vår arbetsmiljö. Vi arbetar aktivt med att skapa en inkluderande arbetsmiljö, där alla ska känna sig välkomna oavsett ålder, kön, etnicitet, sexuell läggning eller religionstillhörighet. Du ska vara en god och hjälpsam kollega, som bidrar till att skapa trivsel på jobbet. Självklart delar du våra värderingar.

Du utför ett viktigt arbete

Det är vårt jobb att skapa trygghet och förebygga incidenter. För allmänheten och våra kunder representerar du en trygg hamn, där de kan söka stöd och få hjälp. Våra kunder har gett oss ett stort ansvar och det ställs vissa formella krav på våra medarbetare. Oavsett tjänst så är ditt arbete viktigt.

Det här kan du förvänta dig

  • ett arbete där din insats är viktig
  • goda utvecklingsmöjligheter i företaget
  • lön efter avtal
  • att vi tar din arbetsmiljö på allvar och arbetar med ständiga förbättringar