Hej

Vad kan vi hjälpa dig med?

Kontakta oss

Dag, natt, heltid, deltid?

Rörligt, flexibelt, lugnt, omväxlande, stationärt?

Många roller att välja på

Fördelen med att arbeta på Avarn Security är att det finns många olika jobb att pröva. Nedan hittar du några av dem.

Flygplatskontrollant

Tillsammans i team ansvarar du för att inga obehöriga personer passerar säkerhetskontrollen och att alla otillåtna föremål stoppas. I rollen som flygplatskontrollant är det viktigt att du är uppmärksam, stresstålig och har en förmåga att hålla fokus på din huvuduppgift. Du klarar att kombinera säkerhet och service och på så sätt öka tryggheten för både resenärer och kollegor. 

Larmoperatör

Du har kontakt med väktare, kunder, larminstallatörer, polis och andra myndigheter. Du tar emot och förmedlar både larmhändelser och felanmälningar åt våra kunder. Du fungerar även som stöd och hjälp för våra väktare. Som operatör behöver du vara stresstålig, tekniskt lagd och noggrann. Det är ett lagarbete där du arbetar i grupp, men där du även ofta behöver fatta egna beslut.

Ordningsvakt

En ordningsvakt arbetar på offentliga platser där många människor är i rörelse. Det kan vara i lokaltrafiken, köpcentrum eller på sjukhus. Ordningsvakten har genomgått särskild utbildning och har större rätt att ingripa vid ordningsstörande och får avlägsna, omhändertaga och gripa. Du är lugn, stresstålig och har hög social kompetens.

Parkeringsvakt

Som parkeringsvakt bidrar du till att skapa en trygg trafiksituation för alla som befinner sig i trafiken. Det ingår i ditt arbete att kontrollera och rapportera fordon som är felparkerade, liksom att informera om kommande förändringar i trafiken. Det är ett rörligt utomhusarbete som utförs hela året runt och för att trivas som parkeringsvakt är du socialt kompetent, lugn och informativ.

Skyddsvakt

Skyddsvakter arbetar med bevakning av samhällsviktiga anläggningar, där kravet på säkerhet är maximalt. Som skyddsvakt kan man i grunden vara väktarutbildad med en avkortad skyddsvaktsutbildning alternativt ha genomfört längre grundutbildning som skyddsvakt. Ett skyddsvaktsgodkännande från länsstyrelsen tillkommer också.

Vi ställer höga krav på våra skyddsvakter vad gäller personliga egenskaper, erfarenhet av arbete i en publik miljö samt juridiska kunskaper.

Teknikområdet

Teknik är det område som utför alla tekniska säkerhetsinstallationer. Här kan du vara säker på att du alltid får de senaste utbildningarna och att vi tar tillvara på just dina speciella kunskaper. Exempel på roller är säljare, projektledare, säkerhetstekniker inom både lås, dörrautomatik och larm. Vi söker även kontinuerligt personal till våra butiker och verkstäder. 

Väktare

Vi utför ronderande och stationär bevakning, områdes- och kvartersbevakning och utför larmåtgärder. Som ronderande väktare arbetar du oftast ensam och på natten. Din bil är ditt verktyg och du är noggrann, kan följa instruktioner och fatta beslut när så krävs.

Ibland arbetar du stationärt, t ex i en reception eller bevakningscentral hos någon av våra kunder, och då är det viktigt att vara lösningsorienterad och flexibel. Det finns många olika uppgifter som en väktare kan utföra!

Och fler roller...

Du kan även arbeta som hundförare, biljettkontrollant, evenemangsvärd, arrestantvakt och personskyddsväktare. Som du ser så finns det många roliga roller inom företaget. Och då har vi inte nämnt våra administrativa tjänster...